PROTEGIM ELS NOSTRES CLIENTS

COLL ADVOCATS és un despatx d’advocats que té com a principals objectius oferir un servei personalitzat al client, protegir i cuidar dels seus interessos legals i proporcionar disponibilitat en qualsevol moment i situació. Ens preocupa l'empresa i l'èxit dels nostres així com poder aportar valor als seus negocis. Per això, oferim professionalitat, serietat, talent, dedicació, compromís, esforç, honradesa i experiència.
Ens esforcem per aconseguir una millora contínua i permanent en tots els processos d'execució del treball i assegurem la fiabilitat i preservació de la informació gestionada per resoldre cada qüestió. A COLL ADVOCATS tenim una visió de l'exercici de la professió de l’advocacia en la qual assumim i reconeixem com a propis els valors i principis deontològics que han fet del despatx un model ètic dins del sector.
L'empresa va ser fundada al 1997 per l’Eduard Coll Poblet amb la vocació d’especialitzar-se en l'àrea de Dret Laboral i de la Seguretat Social. Per donar una major cobertura a les necessitats dels seus clients, el despatx va expandir el seu assessorament cap a les àrees del Dret Fiscal i Comptable així com l’àrea de Dret Civil, Mercantil i Penal amb la finalitat de donar resposta a qualsevol problema jurídic que se li encarregués resoldre.

Actualment la seva seu principal es troba al centre de Barcelona així com oficines a Madrid i a Caldes de Montbui, comptant amb la col·laboració de més de 25 professionals del Dret.

OBJECTIUS DEL DESPATX

  • Servei personalitzat i atenció permanent a cada client.
  • Assessorament integral.
  • Informació puntual al client
  • Resultats i satisfació el client
  • Senzillesa, qualitat i eficàcia
  • Professionalitat